Obsah
Krkonoše a jejich kuchyně až k vám na talíř
Datum konání: 7. 3. 2022 začátek od 17:00, délka 90 minut
Místo konání: Městská knihovna v Hulíně, Dr. Stojana 375, Hulín
Typ akce: ostatní
Organizátor: Městská knihovna Hulín
Doba trvání: 90 minut
Poznámka: Vstupné dobrovolné
Městská knihovna v Hulíně srdečně zvou besedu se spisovatelkou Danky Šárkové na téma Krkonoše a jejich kuchyně až k vám na talíř.
Datum: PONDĚLÍ 7. března 2022 od 17:00, přednášková místnost knihovny Hulín
Hlavním programem bude krkonošské vaření. Znáte Krkonošské kyselo, Hladkou Ančku, Muziku nebo Rozcuchanou nevěstu? Jak se takové jídlo připravuje? Součástí besedy je vyprávění o životě horalů, čtení ukázek z posledních beletrických knih a představení několika receptů.
Akce se uskuteční podle aktuálních podmínek.
Vstupné dobrovolné
Poslední aktualizace: 12. 1. 2022 09:38









